Postanite distributer

Vidite i sami da najveći broj vaših kupaca, ali i dobavljača muku muči vodeći vlastito poslovanje "pješke" kao u prošlom stoljeću ili koriste loše alate koji ih čine nesretnim, a njihovo poslovanje neučinkovitim.

Ponudite im prijateljsku ruku i pomozite im.

Više »

Glavni distributer

Izdavanje licenci, organizacija prodaje, podrška korisnicima, briga da sve funkcionira kako treba i da su korisnici zadovoljni...

Više »


Tražimo distributere

Imate volju, imate odlučnost, imate želju za uspjehom.

Kao distributer poslovnog programa RIVA dajete priliku i sebi i drugima za napredak kroz uređenije poslovanje i povećanje prihoda.

Uloženi trud će dati rezultate, a rezultati će donijeti adekvatnu nagradu u obliku zadovoljavajućih prihoda.

Ako želite distribuirati program RIVA javite se na riva.sales@ac-abakus.com pa ćemo dogovoriti sastanak.

Zadatak distributera je da vodi brigu o svojim korisnicima, pomaže im kao prva linija podrške, ali i zastupa njihove interese. Ideja je da na svom području djelovanja, među ljudima koje poznajete promovirate program i širite mrežu korisnika. Kao rezultat svojih aktivnosti ostvarujete pravo na naknadu dokle god je vaš korisnik zadovoljan.

Glavni distributer

Distribuciju poslovnog programa RIVA obavlja HKing, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Hrvoje Kotnik, Zagreb, Horvaćanska 43.

HKing ima iznimno iskustvo u implementaciji i izradi kompleksnih informatičkih riješenja i sustava.

Javite nam se putem maila riva.sales@ac-abakus.com, ostavite svoje kontakt podatke, a mi ćemo vas povratno kontaktirati za daljnji dogovor.